Home‎ > ‎

Konference 2015

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

                                                       UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË                                           FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE  TEKNIKE

  Adresa: Rruga e Dibrës, pranë Q. S. U. “Nënë Tereza”, Tiranë; Tel. & Fax : 362 619; Tel. : 345 823; E–mail: fshm@yahoo.com

Njoftim

" Mjekësia natyrale e biointegruar dhe shkencat bashkëkohore"

 

Fakulteti i Shekncave Mjekësore Teknike, UMT, në kuadër të përpjekjeve të vazhdueshme për prezantimin dhe promovimin e njohurive të reja bashkëkohore shkencore, si dhe në vazhdim të bashkëpunimit shkencor me Institutin e Mjekësisë së Biointegruar - Romë, ka vendosur të organizojë konferencën shkencore me temë: " Mjekësia natyrale e biointegruar dhe shkencat bashkëkohore" .

Konferenca do të zhvillohet në ambjentet e FSHMT- ës, salla e Amfiteatrit,  në datat 04 - 05 Qeshor 2015, Tranë.

Janë të ftuar të gjithë të interesuarit dhe veçanërisht antarët e stafit akademik të Fakultetit e Shkencave Mjekësore Tëknike, pedagogët e fakulteteve shqiptare dhe shqipfolëse apo studentët e shkollave doktorale  dhe ata të ciklit të dytë , mjekë, famacistë të marrin pjesë me punimet e tyre kërkimore në ketë aktivitet i cili është i akredituar nga Qendra Kombëtare për Edukimin në Vazhdim për profesionistët e shëndetësisë.

Bashkallidhur me artikullin referuesit duhet të dorëzojnë dhe një  CV.

Autorët që dëshirojnë të dërgojnë abstrakte të punimeve shkencore me të cilat do të kontribuojnë në punimet e Konferencës duhet ti dorëzojnë në adresën e email-it blerina_vorpsi@hotmail.com.

Gjuha e konferencës është shqip / anglisht. Të gjitha abstraktet që do të dorëzohen duhen dërguar në të dyja gjuhët (Shqip dhe Anglisht).

 

Data e fundit e dorëzimit të punimeve shkencore (artikull apo abstrakt) është 21 Maj 2015.

 

Ju faleminderit!

Zyra e Doktoraturave

Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike

Comments